Kesäpäivän Pikniklounas

 

Kesäpäivän Pikniklounas 26.8.2017

Aika: 26.8.2017 klo 12 - 14
Paikka: Torikatu, Kangasala

Lauantaina 26.8 klo 12-14 Kangasalla nautitaan yhteistä Pikniklounasta. Kutsu mukaan ystäväsi ja pakkaa koriin ruoat, juomat sekä astiat. Pitkät pöydät valkoisine liinoineen odottavat vieraitaan Kangasalan torialueen vieressä. Syödään yhdessä Kesäpäivän Piknik -lounas sata -vuotiaan suomen kunniaksi. Osallistumalla tapahtumaan olet myös osa maailman suurimpia kyläjuhlia!
 
Mukaan mahtuu 300 vierasta, joten paikka kannattaa varata nopeasti. Voitte varata omat ja seurueenne (max. 6 paikkaa / varaus)  pöytäpaikat alla olevan linkin kautta. Varauksen voi tehdä tarvittaessa myös Kunnanviraston (os. Kunnanvirasto 1) neuvonnassa sen aukioloaikoina ma- pe klo 9 - 15.
 
Pikniklounaan ruuat, juomat ja ruokailuvälineet ovat omakustanteisia, mutta muuten osallistuminen on maksutonta.
 
Tapahtuman järjestää Kangasalan kunta.
Lisätietoja: Irene Suhonen, irene.suhonen(at)kangasala.fi, p. 040 1336822
 
Tervetuloa nauttimaan Kesäpäivän yhteisestä Pikniklounaasta!
 
 
Haluan varata paikan Kesäpäivän Piknik -lounaalle https://my.surveypal.com/Pikniklounas

Tutustuthan myös lounasetikettiin:
 
ETIKETTI
 
Saapuminen pikniklounaalle
 
Pikniklounaan aika on klo 12 -14. Saavuthan paikalle yhdessä seuralaistenne kanssa klo 12.00 mennessä. Tämän jälkeen tyhjät pöytäpaikat luovutetaan eteenpäin.
 
Tulleessanne paikalle teidän tulee ilmoittautua tilaisuuden järjestäjähenkilökunnalle, jotta tiedämme teidän saapuneen.
 
Ethän jätä varaamiasi paikkoja käyttämättä. Tarvittaessa varauksen voi perua lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: irene.suhonen(at)kangasala.fi
  
 
Istumajärjestys
 
Ensimmäiset vieraista istuvat ensimmäisiksi pöydän keskelle, seuraavat vieraista istahtavat heti heidän viereensä. Täytättehän paikat ilman rakoja ja saapumisjärjestyksessä, jotta kaikki lounastajat mahtuvat pöytään. Mikäli seurueestanne joku saapuu myöhässä, varaattehan tilaa hänelle muun seurueenne välistä.
 
 
Ruoka ja juoma
 
Ottakaa mukaan omat ruuat, juomat ja ruokailuvälineet.
 
 
Pukeutuminen
 
Pukukoodia ei ole, mutta juhlava pukeutuminen on aina iloksi silmälle. Ulkoilmatilaisuuksiin on hyvä varata myös jotain lämmintä. Pöytiä ei ole suojattu sateelta, joten oma sadesuoja voi pelastaa iltanne pienen kuuron sattuessa.
 
 
Siisteys
 
Vieraiden oletetaan vastaavan siisteydestä pikiniklounaan hengen mukaisesti ja vievän roskat ja rääppeet kotiin tai roskiksiin. Heikkovoimaisempia korinkantajia varten olemme varanneet roska-astioita tapahtuma-alueelle.
 
 
Yllätysvieraat ja turvallisuus
 
Yllätysvieraat ovat tervetulleita pikniklounaalle – mikäli toimitte heidän isäntinään ja teette heille tilaa omalla varausalueellanne. Odottamattomat vieraat voitte ohjata kohteliaasti matkoihinsa.