« Takaisin tapahtumalistaukseen

Taiteilijatapaaminen: Reijo Hukkanen

Ajankohta
3.3.2018 alkaen klo 13.00
Tapahtumapaikka
Kimmo Pyykkö -taidemuseo (Kangasala-talo)
Osoite
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala
Hinta
6/4 € tai Museokortti. Alle 18-vuotiaat maksutta.
Ilmoittajan tiedot
Kimmo Pyykkö -taidemuseo info@kangasala-talo.fi 040 773 0148 Katso www-sivu

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Kimmo Pyykkö -taidemuseon kevään näyttelyn taiteilija, kuvanveistäjä Reijo Hukkanen kertoo taiteestaan taiteilijatapaamisessa la 3.3. klo 13. Taiteilijaa jututtaa museolehtori Heini Järvinen.

Tule kuulemaan, miten Hokkarikukkia, Kuumasiipi, Vaatepuu versoo ja muut yllätykselliset ja kujeilevat, teokset ovat saaneet alkunsa!

Reijo Hukkasen Luontopolku-näyttelyssä nähdään lähes 20 tuoretta, vuonna 2017 syntynyttä teosta ja esinekoostetta. Luontopolku on esillä taidemuseon kahdessa kerroksessa 27.1. –27.5.2018.

Hukkasta on kutsuttu ylijäämän alkemistiksi. Hänen teoksissaan hylätyt arkiset esineet ja materiaalit löytävät paikkansa yllättävästi yhdisteltynä ja kauniisti rytmiteltynä.

Hukkaset veistokset ja esinekoosteet saavat tavallisesti alkunsa mielikuvitusta ruokkivista nimistä kuten Hokkarikukkia, Kuumasiipi, Arokierijä, Vaatepuu versoo. Nimi kuroo kunkin teoksen moninaiset materiaalit yhdeksi eripariseksi mutta herkäksi kokonaisuudeksi.

Hukkasen tunnetuimpia julkisia veistoksia on Laulupuut (2012) Musiikkitalon edustalla Helsingissä. Laulupuut elää materiaalin kautta myös Kimmo Pyykkö -taidemuseon näyttelyssä. Kulosavu ja hiilivalkea -teoksessa Hukkanen yhdisti vanhaan Kulosavu-veistokseensa ylijääneitä, alumiinisia osia Laulupuut-teoksesta. 

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se sivun alalaidan Lähetä tapahtumaehdotuksesi -nappia painamalla. Ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoitetut tiedot ovat oikein ja siitä, että kuvaan on julkaisulupa.

Kalenteri on tarkoitettu Kangasalan kunnan omille toimijoille ja tapahtumille.
Tapahtumatietojen julkaisu on maksutonta. 

Käsittelemme tapahtumatietoja arkipäivisin pääkirjaston aukioloaikoina.

Jos haluat tapahtuman myös Visit Kangasala -sivuston tapahtumakalenteriin, lähetä tieto osoitteeseen uhma@uhma.fi

Yhteyshenkilö
Riina Dahlman
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi
Kangasalan kirjasto