« Takaisin tapahtumalistaukseen

Mariah Hortans & M. Sandberg Duo: Joulujazz

Ajankohta
14.12.2017 klo 19.00-20.00
Tapahtumapaikka
Kangasala-talo
Osoite
Kuohunharjuntie 6, 36200 Kangasala
Hinta
Liput Kangasala-talolta 12/10/5€, Lippu.fi alk. 13,50/11,50/6,50€ sis. Lippu.fi palvelumaksun.
Ilmoittautuminen
Ei ilmoittautumista
Ilmoittajan tiedot
Kangasala-talo info@kangasala-talo.fi 040 773 0148 Katso www-sivu

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Schubertin Ave Maria bossa nova -sovituksena, 1700-luvun klassikko “Kuului laulu enkelten” jazzahtavissa tunnelmissa ja Jaska Jokusen piirretystä jouluelokuvasta tuttu “Christmas Time Is Here". Jazzlaulajatar Mariah Hortans ja kitaristi Mathias Sandberg valloittavat Kangasala-salin monipuolisella ja tunnelmallisella joulukonsertillaan.
 


Maria Hortans ja Mathias Sandberg ovat nopeasti löytäneet oman paikkansa suomalaisen jazzin kentällä. Duon musiikkia voi kuvata rauhalliseksi, tunnelmalliseksi ja traditionaaliseksi vocaljazziksi.


 
Kangasala-talon joulukonsertissa kuullaan läpileikkaus duon kahdelta joulujazzlevyltä. Duon levy Christmas Jazz ja viimeisin julkaisu Another Jazzy Christmas luovat tuttuihin lauluihin rennon ja jazzahtavan joulutunnelman. Laulut soivat englanniksi, suomeksi ja ruotsiksi ja kokonaisuus muodostuu sekä Sibeliuksen, Händelin ja Schubertin klassisista joulusävellyksistä että perinteisistä pohjoismaisista joululauluista ja englanninkielisistä christmas carolseista. Sovituksissa on käytetty duon tunnukseksi muodostuneita harmonioita ja melodisia improvisaatioita sekä svengaavia rytmejä.


 
Mariah Hortans on koulutukseltaan laulunopettaja. Jazzkitaristi Mathias Sandberg, joka on opiskellut mm. Manhattan School of Musicissä New Yorkissa sekä Berklee College of Musicissä Bostonissa, on yksi Pohjanmaan kysytyimmistä freelance-muusikoista.


 
Mariah Hortans / M Sandberg Duo on esiintynyt aktiivisesti Suomessa sekä tehnyt kaksi kiertuetta USA:ssa.  Duon 2016 vuoden kiertue oli Suomen kaikkien aikojen laajin jazzkiertue. Tänä vuonna kaksikko tekee yli 30-konsertin Christmas Jazz-kiertueen Inarista Helsinkiin.

 

Esityksen kesto on 60 min ja se ei sisällä väliaikaa.

 

LIPUT KANGASALA-TALOLTA
Peruslippu 12€
Eläkeläinen/opiskelija/varusmies/työtön 10€
Alle 18-v. 5€

Ryhmäliput 0400 304 530, myyntipalvelu (at) kangasala-talo.fi

Naulakkopalvelumaksu 2€ 

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se sivun alalaidan Lähetä tapahtumaehdotuksesi -nappia painamalla. Ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoitetut tiedot ovat oikein ja siitä, että kuvaan on julkaisulupa.

Kalenteri on tarkoitettu Kangasalan kunnan omille toimijoille ja tapahtumille.
Tapahtumatietojen julkaisu on maksutonta. 

Käsittelemme tapahtumatietoja arkipäivisin pääkirjaston aukioloaikoina.

Jos haluat tapahtuman myös Visit Kangasala -sivuston tapahtumakalenteriin, lähetä tieto osoitteeseen uhma@uhma.fi

Yhteyshenkilö
Riina Dahlman
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi
Kangasalan kirjasto