« Takaisin tapahtumalistaukseen

Museoajoneuvopäivä: 70's Arjen Klassikot & Ajoneuvojen vuosisata -kulkue

Ajankohta
10.6.2017 alkaen klo 10
Tapahtumapaikka
Mustalahti ja Mobilia
Osoite
Mustalahden satama: Paasikiventie 2, 33230 Tampere / Mobilia: Kustaa Kolmannen tie 75, 36270 Kangasala
Hinta
Ilmainen
Ilmoittautuminen
Ei ilmoittautumista
Ilmoittajan tiedot
Mobilia asiakaspalvelu@mobilia.fi (03) 3140 4000 Katso www-sivu

Sinua voisi myös kiinnostaa

Tapahtumia lähelläsi

Kansallinen museoajoneuvopäivä kokoaa Mobiliaan tänä vuonna mahtavan kattauksen ajoneuvoja.

Museoajoneuvopäivä alkaa Mobiliassa klo 11 70's Arjen Klassikot -tapahtumalla, johon toivotaan paikalle etenkin 70-luvulla käytössä olleita arkipäivän menopelejä. Auton vuosimallilla ei siis ole väliä, ajatuksena on, että autolla olisi ajettu myös 70-luvulla. Aiempina vuosina ilahduttavan moni 70-luvun harrasteautolla paikalle tullut oli myös pukeutunut ajan hengen mukaisesti, ja samaa toivotaan tottakai tänäkin vuonna. Myös ilman harrasteajoneuvoa paikalle saapuvaa yleisöä kannustetaan kaivamaan vinttien kätköistä teemanmukaista päällelaitettavaa. 70-luvun ajokaluston lisäksi tervetulleita ovat toki muidenkin aikakausien ajopelit.

Noin klo 13 Mobiliaan saapuu Tampereelta Ajoneuvojen vuosisata -kulkue. Ajoneuvojen vuosisata on Pirkanmaan seudun ajoneuvokerhojen yhteinen ponnistus arvokkaiden museo-, perinne- ja harrasteajoneuvojen sekä niiden harrastuskerhojen esittelemiseksi suurelle yleisölle.Tapahtumassa kootaan Suomen itsenäisyyden kultakin vuosikymmeneltä edustava otos maakulkuneuvoja Mustalahden sataman luona olevalle liikennekäytöstä poistuneelle Kekkosentien alueelle. Satamassa voi tutustua laiturissa oleviin höyryaluksiin ja höyryalusten harrastajiin. Tilaisuus on yleisölle ja Ajoneuvojen vuosisata -kulkueeseen osallistuville harrastajille maksuton. Ajoneuvot ovat tutustuttavissa Mustalahdessa klo 10–12:15 ja kulkue starttaa kohti Mobiliaa klo 12:30 alkaen.

Tapahtumasta vastaa Veteraanimoottoripyöräklubin aluekerho Mansen Masinistit.  

Täytä lomake huolellisesti ja lähetä se sivun alalaidan Lähetä tapahtumaehdotuksesi -nappia painamalla. Ilmoittaja vastaa siitä, että ilmoitetut tiedot ovat oikein ja siitä, että kuvaan on julkaisulupa.

Kalenteri on tarkoitettu Kangasalan kunnan omille toimijoille ja tapahtumille.
Tapahtumatietojen julkaisu on maksutonta. 

Käsittelemme tapahtumatietoja arkipäivisin pääkirjaston aukioloaikoina.

Jos haluat tapahtuman myös Visit Kangasala -sivuston tapahtumakalenteriin, lähetä tieto osoitteeseen uhma@uhma.fi

Yhteyshenkilö
Riina Dahlman
etunimi.sukunimi(at)kangasala.fi
Kangasalan kirjasto