Työpaikkoja voi hakea myös puhelimella ja tabletilla. Työpaikat ovat haettavissa Kuntarekry.fi-rekrytointipalvelun uudessa responsiivisessa palvelussa.

Kuntarekryn mobiilisivusto (kuntarekry.fi)

Avoimet työpaikat

Työelämän laatu ja työhyvinvointi ovat kunnan keskeisiä strategisia menestystekijöitä. Hyvä työyhteisö tarjoaa haasteita ja mahdollisuuksia, turvallisuutta ja yhteisöllisyyttä, onnistumisia ja kehittymismahdollisuuksia. Työhyvinvointi on myös oman elämän ja ihmisenä kehittymisen voimavara.
 
Kangasalan kaupunki siirtyi syksyllä 2016 Kuntarekry.fi -palvelun käyttöön. Avoimet työpaikat ilmoitetaan Kuntarekry.fi-sivustolla.
 
 
Hakemuksen voi toimittaa myös paperisena hakuajan puitteissa.
 
Avoimet työpaikat Kuntarekry-ohjelmassa
 
Alla olevasta linkistä näet tällä hetkellä avoimena olevat Kangasalan kaupungin työpaikat. Hakemukset pyydetään toimittamaan ensisijaisesti sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-järjestelmän kautta. Linkin sähköiseen hakulomakkeeseen löydät kyseisen tehtävän kohdalta. 
 

 

 
Kangasalan kaupungissa avoinna olevat työpaikat ja määräaikaiset sijaisuudet löytyvät myös työ- ja elinkeinotoimiston sivulta. 
 
 

Kaupungin työllisyyspalvelujen tarkoituksena on luoda edellytykset työllistymiselle ja työmarkkinatukikelpoisuuden säilyttämiselle.

Kaupungin palkkatukityöstä ja työkokeilusta lisää tietoa työllisyyspalvelujen sivulta.