Yrittäjien palvelut siirtyvät hallitusti Business Kangasala Oy:lle

25.5.2018

Kangasalla on erinomaiset ja kilpailukykyiset elinkeinoelämän alueet, palvelut ja profiilit kuten uudessa kaupunkistrategiassakin todetaan. Kangasalan kaupungilla on edessään kolmen laajan yrityselämän alueen mittava kehittäminen metsäalueista houkutteleviksi yrityspuistoiksi. Tämän mahdollistamiseksi on tehtävä uudenlaisia avauksia.
 
Kangasalan valtuusto on päättänyt perustaa Business Kangasala Oy:n toteuttamaan tavoitetta. Yhtiön hallituksen puheenjohtajana on aloittanut Tapio Tulenheimo, varapuheenjohtajana Jussi Jokilampi sekä jäseninä Hanna Laine, Kari Neilimo ja Eija Tetri-Lähde. Kaupunginjohtaja Oskari Auvisella on puhe- ja läsnäolo-oikeus hallituksessa. Hallitus etsii yhtiölle toimitusjohtajaa.
 
Hallituksen käynnistäessä yhtiön toimintaa, kaupungin elinkeinotoimi palvelee normaalisti kaikkia Kangasalan yrittäjiä ja elinkeinoelämää. Elinkeinopalveluiden nykyiset työntekijät siirtyvät Business Kangasala Oy:n palvelukseen. Yrittäjiksi aikovia palvelee tuttuun tapaan Uusyrityskeskus Ensimetri. Myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Kangasalan tutut elinkeinopalvelut siirtyvät osaksi Business Kangasalaa.